Wij helpen u graag met het financieren van uw nieuwe auto.

Financieren

Bij ons kunt u terecht ook terecht om uw auto te financieren. Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen. Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Dus, geen financiële verrassingen en een gegarandeerde mobiliteit.Wij helpen u graag met een passend advies.

De voordelen op een rijtje:
  • Activering van de auto op uw balans
  • Mogelijkheid van een investeringsaftrek
  • Lager maandbedrag dankzij slottermijn is mogelijk
  • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden
  • Makkelijk, snel en direct geregeld bij uw dealer
  • Een vast termijnbedrag met een vaste rente
  • Tussentijds extra aflossen is mogelijk
  • Uitbreiding met servicecomponenten zoals verzekering en onderhoud is mogelijk

Bereken hier uw hier uw lease vrijblijvend. 

https://www.dtc-direct.nl/?page=start&dealer_id=7340

Investeren zonder liquiditeitsverlies.

FinancialLease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u een investering kunt doen zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt direct economisch eigenaar van uw nieuwe auto, waardoor u uw auto op de balans kunt activeren. Echter, zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie. U kiest namelijk zelf de hoogte van uw aanbetaling die u eventueel kunt voldoen middels inruil van uw huidige auto bij uw dealer. Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.                                                                                                                                         

Uw Financial lease overeenkomst kunt u eventueel uitbreiden met:

Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden.
De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw auto dekt. Hiermee sluit u elk risico uit. Om tijdens de reis met uw familie goed verzekerd op weg te zijn, is een ongevallen inzittenden verzekering  standaard opgenomen in de verzekeringspremie.

Reparatie, onderhoud en banden.
Uw eigen dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw auto. Bij uw  dealer is uw auto in professionele handen.                           

Vervangend vervoer.
Mobiliteit is voor u van groot belang. Daarom kunt u het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw auto voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw dealer moet, dan krijgt u daar de beschikking over een vervangende auto.

24-uurs hulpverlening
Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Een telefoontje en u wordt binnen 30 minuten geholpen.

Brandstofpas
Wij kunnen uw contract uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. Hiervan ontvangt u één overzichtelijke factuur per maand.